Lesena vhodna vrata

Edinstvena lesena vhodna vrata za vaš dom, vseh oblik, barv in velikosti. Design vrat naj bo plod vaše domišljije,
mi pa poskrbimo za kvalitetno izdelavo in dobro ceno. Vrata izdelujemo iz sredic priznanega nemškega proizvajalca Variotec, katera zagotavljajo odlične toplotno izolativne lastnosti in stabilnosti vratnih kril. Izvedba vrat je možna v večih profilih, prav tako je možna poravnana izvedba krila s podbojem s skritimi nasadili.

Vrste profilov

Profil 68

Primeren za prenovo v obstoječi hiši. Ud (vgrajeno) = 1,12 W/m2k

Profil 78

Primeren za novogradnje. Ud (vgrajeno) = 1 W/m2k

Profil 85

Primeren za nizkoenergijske hiše. Ud (vgrajeno) = 0,89 W/m2k

Profil 100

Primeren za pasivne hiše. Ud (vgrajeno) = 0,77 W/m2k
Vse izvedbe imajo certifikate, katere priložimo ob nakupu.

Termoizolacijski prag

Pragovi in tresnila spodaj

Termoizolacijski nizek pohodni prag TB75

Prag se postavi na ravno površino, spodaj pa nanese PUR peno in lepilo. Kombinacija PVCja in aluminija prepreči prenos hladne temperature iz zunanje strani na notranjo.

Talna pripirna metlica na giljotino

Ob zaprtju vrat, se spodaj sproži dodatno tesnilo na giljotino, katero pritisne na plastiko in nudi dodatno tesnenje proti vetru in vodi spodaj.

VHODNA VRATA

Za dodatna vprašanja nas lahko kontaktirate. Verjamemo, da bomo z individualnim in strokovnim pristopom ugodili vašim željam.

Tesnila okoli vrat in nasadila

Trojno tesnenje

Dva tesnila v krilu in eden v podboju nudijo odlično tesnenje vrat proti vdoru vetra. Tesnila uporabljamo silikonska!

Barva tesnila

Barvo tesnila okvirno prilagodimo barvi vrat (beige, rjava, črna, siva, bela)

Nasadila

Vsa vrata imajo po 4 močna 3D nastavljiva nasadila proizvajalca Otlav

tesnenje vhodnih vrat

Ključavnice

GU Automatic Secury 

Avtomatska trotočkovna varnostna zapora proizvajalca GU nudi dodatno varnost vratom. Ob zaprtju vrat se istočasno zaprejo vsi trije zatiči, brez da bi obrnili ključ. S tem se tudi vrata bolje nalegajo na tesnila, saj jih pritisnejo zatiči po celi višini.

Motor

Ob vgradnji senzorja prstnih odtisov, se na ključavnico doda motor, kater mehansko odpre in zapre zatiče ob prejemu signala (odtis, koda, daljinec)

Winkhaus AV-3

Trotočkovne avtomatske varnostne zapore Winkhaus na dvojne kavlje. Ob zaprtju vrat, se s pomočjo magneta sprožijo vsi kavlji po višini vrat.

Motor

Ob vgradnji senzorja prstnih odtisov, se na ključavnico doda motor, kater mehansko odpre in zapre zatiče ob prejemu signala (odtis, koda, daljinec)

DODATKI ZA VHODNA VRATA

Možna izbira večih dodatkov, kot naprimer inox vstavki v vrezkane črte, čitalci prstnih odtisov, števičnice, ročaji različnih dolžin.

STEKLA

Naša vhodna vrata so zastekljena s stekli priznanega podjetja Ertl Glass. Nudimo dvoslojno in troslojno zasteklitev ter dodatno zvočno izolacijo. Na voljo tudi ornamentna stekla različnih vrst in barvnih odtenkov.