Vhodna vrata

Edinstvena lesena vhodna vrata za vaš dom, vseh oblik, barv in velikosti. Design vrat naj bo plod vaše domišljije,
mi pa poskrbimo za kvalitetno izdelavo in dobro ceno. Vrata izdelujemo iz sredic priznanega nemškega proizvajalca Variotec. 

Vhodna vrata

NOVO!

Novejši in modernejši profili vhodnih vrat v izvedbi 68 ali 78mm s trojnim tesnenjem! 

Vhodna vrata

Izdelava vhodnih vrat na novem CNC stroju zagotavlja visoko natančnost in kakovost izdelka. Prilagodimo se vsem željam strank in vsaka vrata naredimo edinstvena! 

Vhodna vrata

OKOVJE

ROTO Vratna zapora zagotavlja pričakovano varnost ter zanesljivost, kar se tudi pričakuje od renomiranega nemškega proizvajalca stavbnega okovja. Izbor optimalne zapore je mogoč po individualnih potrebah in željah kupca.

Vhodna vrata

1) Zapore H600 – v to skupino uvrščamo standardne mehanske zapore, ki omogočajo zapiranje in zaklepanje vrat preko kljuke

2) Zapore C500/600 – v to skupino uvrščamo standardne mehanske zapore, ki omogočajo zapiranje in zaklepanje vrat preko cilindra – s ključem.

3) Zapore C600 – Tandeo – Avtomatska zapora zaklene vrata, ko se le ta zaprejo. Avtomatska zapora odpravlja skrbi ali so vrata zaklenjena ter preprečuje vstop nepovabljenim osebam.

4) Zapore ENEO – ROTO nudi niz elektromehanskih možnosti, vključno z neoviranim
dostopom za ljudi s posebnimi potrebami. ROTO elektromehanske zapore je možno aktivirati preko tipkovnice s PIN kodo, čitalca prstnih odtisov, Bluetooth-a ter vstopa brez ključa – daljinski upravljalec. Nabor teh možnosti zagotavlja da so vrata v zaprtem položaju zaprta in zaklenjena.

KLJUKE

Vhodnim vratom vgrajujemo kljuke priznane in vodilne evropske blagovne znamke Hoppe. Oglejte si njihov najnovejši katalog!

Vhodna vrata

DODATKI ZA VHODNA VRATA

Možna izbira večih dodatkov, kot naprimer inox vstavki v vrezkane črte, čitalci prstnih odtisov, števičnice, ročaji različnih dolžin.. Več si oglejte na priloženi povezavi – http://www.norica.si/vratni-material/dodatki-za-vrata

Vhodna vrata

STEKLA

Naša vhodna vrata so zastekljena s stekli priznanega podjetja Reflex. Nudimo dvoslojno in troslojno zasteklitev ter dodatno zvočno izolacijo. Na voljo tudi ornamentna stekla različnih vrst in barvnih odtenkov.

Tehnični podatki stekel REFLEX

Vhodna vrata

GALERIJA VHODNIH VRAT

KONTAKT