Panoramske stene

Izdelujemo panoramske stene, vseh oblik, barv in velikosti. Te stene so odlična izbira za prostor, saj so steklene površine velike in zato v prostor pride ogromno svetlobe. Seveda pa dajo tudi velik estetski in moderen dotik vašemu domu. Izbirate lahko med dvižno-drsnimi stenami in drsno-nagibnimi stenami.

Dvižno-drsne stene

Dvižno drsno okovje – Kot izumitelj in vodilni ponudnik na trgu vam podjetje GU nudi dvižno-drsno okovje, ki ga odlikuje izredno udobna uporaba, varno protivlomno zadrževanje, variabilno prezračevanje prostorov in enostavna montaža. Primerno je za okna in okenska vrata iz lesa ali umetne mase kot tudi iz kovine, za krila s težo do 400 kg. Poleg tega imate na voljo tudi posebno rešitev za režno zračenje, prilegajoče se talne prage in opcijsko tudi omejevalnik hitrosti.

Prag pri GU-steni

Primeri dvižno-drsnih sten

Nagibno-drsne stene

Za nagibno – drsne stene uporabljamo HKS sistem. Za razliko od dvižno-drsne stene, ima nagibno-drsna HKS možnost kipanja okna za lažje zračenje. V primerjavi z dvižno-drsno GU steno je tudi cenejša. Bistvena razlika je v pragu stene, namreč HKS stena ima višji prag, ter zunanji odkapni profil.

Primeri nagibno-drsnih sten

Senčila

Stenam po želji naročnika dodajamo senčila vodilnega proizvajalca Roltek. Izbirate lahko več različnih tipov rolet, komarnikov in senčil. Vse informacije glede senčil najdete na spodnji povezavi.