Lesena okna

Izdelujemo lesena in alu/les okna vseh oblik, barv in velikosti. Na voljo imamo debeline profilov 68 in 78mm. Okna so izdelana iz kvalitetnega ploskovno lepljenega smrekovega, macesnovega ali hrastovega lesa, brez vidnega dolžinskega spoja, po naših detajlih. Troslojni ali štirislojni premaz, debeloslojni končni premaz po barvni karti. Pokrivni odkapni profil, krilni alu-profil ter dvojna tesnila! Okna standardno odlikuje vrhunsko okovje Roto NT ali najnovejše okovje Roto NX. Standardno je viden ležaj zgoraj in spodaj, možna pa je tudi izvedba z skritim okovjem Roto Designo 2.

Izbira vrste oken

Okna

Za dodatna vprašanja nas lahko kontaktirate. Verjamemo, da bomo z individualnim in strokovnim pristopom ugodili vašim željam.

Stekla

Naša okna so zastekljena s stekli priznanega podjetja Ertl Glass. Nudimo dvoslojno – K1,1 ali 1,0 (4+16+4) in troslojno  – K0,7 (4+12+4+12+4) zasteklitev ter dodatno zvočno izolacijo. Prostor med stekli polnjen z argon plinom. TGI distančnik v črni ali sivi barvi spodaj.

Okovje

Okna so opremljena z okovjem Roto NT, ki je vrtljivo ali vrtljivo-nagibno okovje za okna in balkonska vrata v sivi barvi. Okovje je nastavljivo v zapirnih čepih, škarjah in kotnem ležaju, kar pomeni da brez težav dosežete optimalno zapiranje vašega okna!

Po naročilu lahko vgradimo tudi skrito okovje Roto NT Designo – kot prikazano na sliki levo.

KLJUKE

Oknom vgrajujemo kljuke vodilnega evropskega proizvajalca Hoppe.

SENČILA

Oknom po želji naročnika dodajamo senčila vodilnega proizvajalca Roltek. Izbirate lahko več različnih tipov rolet, komarnikov in senčil. Vse informacije glede senčil najdete na spodnji povezavi.