Okna

Izdelujemo lesena okna vseh oblik, dimenzij, barv in velikosti. Na voljo imamo profil okna 69mm in ALU-les okna. Okna so izdelana iz kvalitetnega ploskovno lepljenega smrekovega lesa (ali lesa po vaši želji), po naših detajlih. Troslojni ali štirislojni premaz, debeloslojni končni premaz po barvni karti. Okna imajo pokrivni odkapni profil, krilni alu-profil ter dvojna tesnila!

Prerez profila okna iz lesa smreke, macesna, ter ALU-les okna, z dvoslojno ali troslojno zasteklitvijo.

Stekla

Ker steklo predstavlja tudi do 90 % celotne površine okna, je izredno pomembna izbira kvalitetnega stekla, ki je energetsko učinkovito. Naša okna so zastekljena s stekli priznanega podjetja Reflex. Nudimo dvoslojno in troslojno zasteklitev ter dodatno zvočno izolacijo. Na voljo tudi ornamentna stekla različnih vrst in barvnih odtenkov.

Okna

Okovje

Okna so opremljena z okovjem Roto NT, ki je vrtljivo ali vrtljivo-nagibno okovje za okna in balkonska vrata v sivi barvi. Okovje je nastavljivo v zapirnih čepih, škarjah in kotnem ležaju, kar pomeni da brez težav dosežete optimalno zapiranje vašega okna!


Po naročilu lahko vgradimo tudi skrito okovje Roto NT Designo – kot prikazano na sliki spodaj.

Okna

Kljuke

Oknom vgrajujemo kljuke vodilnega evropskega proizvajalca Hoppe. Oglejte si njihov najnovejši katalog!

Okna

Senčila

Oknom po želji naročnika dodajamo senčila vodilnega proizvajalca Roltek. Izbirate lahko več različnih tipov rolet, komarnikov in senčil. Vse informacije glede senčil najdete na spodnji povezavi.

Povezava na spletno stran proizvajalca Roltek

http://www.roltek.si/

Okna

Galerija

Kontakt