Lesena okna

Izdelujemo lesena in alu les okna vseh oblik, barv in velikosti. Na voljo imamo profil 68mm. Okna so izdelana iz kvalitetnega ploskovno lepljenega smrekovega lesa (ali lesa po vaši želji),  brez vidnega dolžinskega spoja, po naših detajlih. Troslojni ali štirislojni premaz, debeloslojni končni premaz po barvni karti. Pokrivni odkapni profil, krilni alu-profil ter dvojna tesnila!

Prerez profila les in alu-les.

Primer dvobarvne izvedbe

Stekla

Naša okna so zastekljena s stekli priznanega podjetja Ertl Glass. Nudimo dvoslojno – K1,1 ali 1,0 (4+16+4) in troslojno  – K0,7 (4+12+4+12+4) zasteklitev ter dodatno zvočno izolacijo. Prostor med stekli polnjen z argon plinom. TGI distančnik v črni ali sivi barvi spodaj. 

Lesena okna

Okovje

Okna so opremljena z okovjem Roto NT, ki je vrtljivo ali vrtljivo-nagibno okovje za okna in balkonska vrata v sivi barvi. Okovje je nastavljivo v zapirnih čepih, škarjah in kotnem ležaju, kar pomeni da brez težav dosežete optimalno zapiranje vašega okna!


Po naročilu lahko vgradimo tudi skrito okovje Roto NT Designo – kot prikazano na sliki spodaj.

Lesena okna

Kljuke

Oknom vgrajujemo kljuke vodilnega evropskega proizvajalca Hoppe. Oglejte si njihov najnovejši katalog!

Lesena okna

Senčila

Oknom po želji naročnika dodajamo senčila vodilnega proizvajalca Roltek. Izbirate lahko več različnih tipov rolet, komarnikov in senčil. Vse informacije glede senčil najdete na spodnji povezavi.

Povezava na spletno stran proizvajalca Roltek

http://www.roltek.si/

Lesena okna

Galerija

Kontakt